Erfrechtplan | Veel gestelde vragen
273
page-template-default,page,page-id-273,the7-core-ver-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.3,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Veel gestelde vragen

Wij maken erfrechtplanning eenvoudig en persoonlijk.

1. Wie is erfrechtplan en wat doet erfrechtplan?
Erfrechtplan is een dienstverlener die klanten informeert en helpt bij het goed organiseren van uw erfenis. Wij geloven er in dat als u de erfenis goed organiseert, u duizenden euro’s aan erfbelasting en eigen bijdrage in de zorg kunt besparen. Erfrechtplan heeft een groot netwerk opgebouwd met lokale notariskantoren die specialist zijn op dit gebied.

 

2. Waarom is erfrechtplan gestart als bedrijf?
Wij zien dat de bestaande informatie en brochures over erfrecht van de overheid en het notariaat moeilijk te begrijpen zijn. Wij maken erfrechtplanning eenvoudig en persoonlijk. Waarbij u zelf de regie heeft over uw erfenis, en niet de overheid of de belastingdienst. Wij helpen u belangrijke keuzes te maken voor u en uw gezin en leggen in begrijpelijke taal uit wat u het beste kunt doen.

 

3. Waar kan ik Erfrechtplan vinden?
Erfrechtplan kunt u op verschillende plaatsen vinden. Online zijn wij te bereiken op social media en op www.erfrechtplan.nl. Met onze landelijke dekking is er altijd een erfrechtspecialist bij u in de buurt. Ook heeft Erfrechtplan de ambitie om meer in de publiciteit te treden. Het maatschappelijk debat aangaan, maar ook informatie verstrekken op beurzen en andere platforms.

 

4. Met wie werkt erfrechtplan samen?
Erfrechtplan werkt samen met lokale notariskantoren. Deze samenwerking is aangegaan om het voor u als klant zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk te maken.

 

5. Hoe weet ik dat Erfrechtplan doet wat ze beloven en ook zijn/ haar afspraken nakomt?
Op www.erfrechtplan.nl staat onze dienstverlening beschreven:

  • een vrijblijvend en kosteloos gesprek bij u thuis waarbij we uw persoonlijke situatie in kaart brengen
  • een gespreksverslag in eenvoudige taal
  • wij zijn uw contactpersoon en maken een samenvatting voor de notaris
  • wij gaan samen met u naar de notaris en doorlopen alle besproken punten
  • wij controleren uw conceptakte
  • wij staan voor u klaar voor vragen en onduidelijkheden

Nadat u heeft besloten om om uw erfrechtspecialist aan het werk te zetten, tekent u en uw erfrechtspecialist een opdracht tot dienstverlening (OTD). In deze OTD staat omschreven wat erfrechtplan voor u doet, en wat u van ons mag verwachten.

 

6. Hoe komt erfrechtplan aan mijn gegevens?
Om u persoonlijk en vrijblijvend te informeren over onze dienstverlening betrekt Erfrechtplan NAW (naam, adres en woonplaats) gegevens van bedrijven zoals PostNL en EDM.

 

7. Hoe meld ik mij af voor de mailing van Erfrechtplan?
Wanneer u vragen heeft over hoe u in de adresbestanden van PostNL of EDM bent gekomen? Of u wilt worden verwijderd uit deze bestanden? Vul dan het contact formulier op in www.erfrechtplan.nl. Wij zullen contact met u opnemen om u te informeren en actie ondernemen om u gegevens te laten verwijderen uit de adresbestanden.

 

8. Moet ik naar de notaris van Erfrechtplan of mag ik zelf een notaris kiezen?
Erfrechtplan werkt samen met lokale notariskantoren. Door deze samenwerking zijn de tarieven van de notaris verlaagd en profiteert u daar als klant van. Uiteraard mag u ook gebruik maken van uw eigen notaris. Uw om uw erfrechtspecialist kan u eveneens in dit traject begeleiden.

 

9. Met wie kan ik contact opnemen om referenties op te vragen over erfrechtplan?
Het staat u vrij om contact op te nemen met het notariskantoor zoals vermeld in de brief. Ook kunt u contact opnemen met erfrechtplan om navraag te doen over de dienstverlening.

 

10. Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig en wordt hier op een vertrouwelijke wijze mee omgegaan?
Erfrechtplan bewaart u persoonlijke gegevens (NAW) om u in de toekomst goed te informeren over eventuele wijzigingen. Het opslaan van uw persoonlijke gegevens gebeurt in een speciale omgeving die door Microsoft beschikbaar is gesteld. Uw financiële gegevens (zoals WOZ waarde, eigen vermogen) worden niet door Erfrechtplan opgeslagen.

Laatste nieuws:

very-basic-calculator-icon

Bereken uw besparing:

Erfrechtplan heeft een eenvoudige online tool gemaakt waarin u gemaakt kunt zien hoeveel u kunt besparing. Klik op onderstaande button en vul uw gegevens in. Dan weet u snel en gemakkelijk hoeveel u kunt besparen. Vragen? Stel ze via info@erfrechtplan.nl of via 085-8000 100

Bereken uw besparing