Erfrechtplan | Vacature Erfrechtplan
1262
page-template-default,page,page-id-1262,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.3,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ben jij zelfstandig ondernemer en op zoek naar extra dienstverlening?

Bouw je specialisme verder uit als…

 

Erfrechtspecialist

 

Ben jij proactief en krijg jij energie van het service verlenen aan klanten? Jij krijgt nu de kans om samen met een organisatie te werken die het verschil maakt op het gebied van Erfrechtplanning. Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen…? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Erfrechtplan. Een bedrijf wat ruim 4 jaar geleden is gestart met Erfrechtplanning. Voor iedereen toegankelijk en persoonlijk. Steeds meer klanten vinden ons en daar zijn we trots op! Via lezingen in het land, via samenwerkingen met goede doelen of online op www.erfrechtplan.nl.

Hier willen we graag op voortbouwen en onze landelijke dekking verder uitbreiden.

 

Wat ga jij doen?

Jij gaat met jouw frisse blik het verschil maken binnen de wereld van Erfrecht. Binnen deze sector is een groeiende behoefte aan nieuw talent die echt de meerwaarde in het contact met de klant biedt, zaken persoonlijk en eenvoudig toelicht en klanten op een simpele wijze mee kan nemen in zijn/ haar (erfrecht) situatie.

 

Jij bent het aanspreekpunt voor klanten. Je komt bij klanten thuis en bent het aanspreekpunt op de verschillende lezingen en beurzen. Naast het klantcontact ben jij ook verantwoordelijk voor het volledig administreren van de klantgegevens, het versturen en controleren van concept aktes en ben je de vraagbaak voor klanten als ze even iets niet helemaal goed begrijpen. In overleg met de klant bepaal je samen of je ook meegaat naar de notaris om het traject volledig te begeleiden.

 

Wat zoeken wij?

  • Erfrechtspecialisten die het geweldig vinden om klanten te helpen
  • Erfrechtspecialisten die snel verbinding kunnen leggen en echt contact kunnen maken
  • Erfrechtspecialisten die nieuwe informatie zichzelf snel eigen kunnen maken

 

Wat bieden we jou?

  • 3 dagen opleiding op het gebied van Erfrecht / Estateplanning
  • Maatwerk coaching voor het juiste gesprek met de klant
  • Tooling die de persoonlijke situatie van elke klant in kaart brengt
  • Een werkvorm waarin je zelfstandig je eigen tijd bepaald, Erfrechtplan faciliteert!

 

Ben jij de nieuwe Erfrechtspecialist die het verschil kan maken en die zelfstandig op pad gaat? Neem dan contact op met Erfrechtplan (085 8000 100) of solliciteer direct. Stuur je CV en begeleidend schrijven naar info@erfrechtplan.nl. We kijken uit naar je persoonlijke toelichting.