Erfrechtplan | Voor Professionals
752
page-template-default,page,page-id-752,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.3,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Voor Professionals

Voor Professionals

 

Wij maken erfrechtplanning eenvoudig en persoonlijk, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt. Dat is waar wij voor staan. Erfrechtplan werkt met verschillende partners samen via verschillende distributiekanalen. Benieuwd hoe je kunt aansluiten bij Erfrechtplan?

 

Check hier de vacature. Wij zijn op zoek naar erfrechtspecialisten in de regio:

  • Almelo
  • Arnhem
  • Elst
  • Enschede
  • Hardenberg
  • Nijmegen

 

Erfrechtplan heeft verschillende werkwijzen; toegepast op uw bedrijfsvoering

Erfrechtplan heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd van erfrechtspecialisten, White label partners en notariskantoren. Onze missie is nog niet afgerond, want te veel mensen in Nederland hebben hun erfrechtplanning nog niet goed geregeld. Daarom werken we via 3 verschillende labels om erfrechtplanning voor iedereen toegankelijk te maken:

 

Blue label:

Dit zijn over het algemeen zelfstandig ondernemers die naast hun reguliere werk als financieel planner, hypotheekspecialist of financieel adviseur ook erfrechtspecialist zijn geworden. Middels een uitgebreide training van een van onze estate planners is het voor iedereen mogelijk om erfrechtspecialist te worden. 1 voorwaarde is wel van belang; je moet energie krijgen van service verlenen aan klanten!

 

Je werkt met geavanceerde Erfrechtplan software bij klanten thuis. Je bepaalt zelf je werktijden en intensiteit en krijgt nieuwe klanten ‘leads’ door lezingen en mailings in het land. Deze hoef je niet zelf te organiseren, maar regelt Erfrechtplan voor jou.

 

White label:

White label partners zijn financieel dienstverleners die erfrechtplanning als aanvulling op hun bestaande dienstverlening aanbieden. Vaak zien we dat een kantoor op gebied van hypotheken en financieel advies de software afneemt en zo bij een specifieke doelgroep extra waarde toevoegt door de klant te begeleiden in het organiseren van de erfrechtsituatie. Voornamelijk het leveren van extra toegevoegde waarde aan bestaande en nieuwe klanten wordt bijzonder gewaardeerd. En dit geheel in uw vertrouwde huisstijl en logo.

 

Notaris Label:

De software van Erfrechtplan is het afgelopen jaar flink doorontwikkeld. State of the art als het gaat om de vermogenspositie in kaart brengen en het genereren van conceptaktes. Daarnaast is de software van Erfrechtplan volledig AVG-proof en uitermate efficiënt in de ‘handling’. Voor notariskantoren is het mogelijk om de software van Erfrechtplan voor iedere klant te gebruiken.

Hoe werkt de adviestooling van Erfrechtplan?

De adviestooling is volledig op maat geprogrammeerd voor Erfrechtplan. Mede op basis van onze jarenlange ervaring in de financiele dienstverlening en de vele gesprekken met notarissen hebben we samen met onze IT partner Jam-IT een state of the art adviestooling ontwikkeld. Wij streven er naar om deze tooling breed in te zetten voor onze partners. Dit om nog meer klanten te voorzien van een helder en eenvoudig inzicht in hun testament.

 

Bekijk de film hiernaast wat wij voor u kunnen betekenen voor uw huidige bedrijfsvoering.

Innovaties Erfrechtplan

Erfrechtplan probeert steeds een stapje beter en innovatiever te worden. Zo ontwikkelde we de persoonlijke videoboodschap voor elke klant.  Aan de hand van 3 vragen is het voor een klant vanaf heden inzichtelijk om een indicatie te krijgen hoeveel geld bespaard kan worden op de erfbelasting. Met als resultaat een uitleg in een persoonlijke video en een persoonlijk verslag.

 

Benieuwd naar het resultaat? Kijk hiernaast voor een voorbeeld van een persoonlijke videoboodschap.

Bent u benieuwd hoe u dit kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We kunnen namelijk vrij eenvoudig de video ‘verbouwen’ met uw logo en uw bedrijfsvoering! Wenst u toch het logo van Erfrechtplan te gebruiken, dan is het mogelijk om samen te kijken naar een mogelijke online campagne. Hierin vragen we klanten 3 vragen in te vullen om inzichtelijk te maken hoeveel erfbelasting bespaard kan worden.

 

Benieuwd naar een (verdere) samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 085 – 8000 100