Erfrechtplan | Voor Professionals
752
page-template-default,page,page-id-752,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.3,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Voor Professionals

Voor Professionals

 

Wij maken een testament eenvoudig. Dat is waar wij dagelijks aan werken; samen met onze adviseurs, onze samenwerkende notarissen en met onze samenwerkende tussenpersonen.

 

De kern van onze dienstverlening is de tooling en ons persoonlijke B1 gespreksverslag voor klanten. En die kunt ook u inzetten om uw dienstverlening verder in te richten.

Hoe werkt dit?

 

De tooling is volledig op maat geprogrammeerd voor Erfrechtplan. Mede op basis van onze jarenlange ervaring in de financiele dienstverlening en de vele gesprekken met notarissen hebben we samen met onze IT partner Jam-IT een state of the art adviestooling ontwikkeld. Wij streven er naar om deze tooling breed in te zetten voor onze partners. Dit om nog meer klanten te voorzien van een helder en eenvoudig inzicht in hun testament.

 

Bekijk de film hiernaast wat wij voor u kunnen betekenen voor uw huidige bedrijfsvoering.

Meer mogelijkheden

 

Maar we gaan ook nog een stap verder in het verschil maken in uw dienstverlening – de persoonlijke videoboodschap voor elke klant.

 

Aan de hand van 3 vragen is het voor een klant vanaf heden inzichtelijk om een indicatie te krijgen hoeveel geld bespaard kan worden op de erfbelasting. Met als resultaat een uitleg in een persoonlijke video en een persoonlijk verslag.

 

Benieuwd naar het resultaat? Kijk hiernaast voor een voorbeeld van een persoonlijke videoboodschap.

Bent u benieuwd hoe u dit kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We kunnen namelijk vrij eenvoudig de video ‘verbouwen’ met uw logo en uw bedrijfsvoering! Wenst u toch het logo van Erfrechtplan te gebruiken, dan is het mogelijk om samen te kijken naar een mogelijke online campagne. Hierin vragen we klanten 3 vragen in te vullen om inzichtelijk te maken hoeveel erfbelasting bespaard kan worden.

 

Benieuwd naar een (verdere) samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 085 – 8000 100